Време е за ДПС. Това заяви в Кърджали лидерът на

...
Време е за ДПС. Това заяви в Кърджали лидерът на
Коментари Харесай

Карадайъ: Време е за ДПС!

Време е за Движение за права и свободи. Това съобщи в Кърджали водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който е лидер на локалната листа на Движението.

Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи организира среща с членове на Женските сдружения и Младежката организация на партията от 7-те общини в област Кърджали. На нея участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж.Хасан Азис, евродепутатът Атидже Алиева-Вели, общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов, някогашен обществен министър, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, зам.-председателят на Младежко Движение за права и свободи Нилгюн Исмаил, националният представител в 48-ото Народно заседание и някогашен зам.-министър на образованието Мукаддес Налбант, както и  кметовете на общините Ардино, Кирково, Крумовград и Черноочене – инж. Изет Шабан, Шинаси Сюлейман, Себихан Мехмед и Айдън Осман.
-->
В срещата участваха още претендентите за народни представители от листата на Движение за права и свободи в Кърджали Адлен Шевкед, Байрам Байрам, инж. Павлин Кръстев, инж. Юсеин Ахмед, Зюлфие  Ибрямова, ръководители на Общинските структури на Движение за права и свободи, ръководители на Общински препоръки от региона, общински съветници, съобщи пресцентърът на Движение за права и свободи.

Събитието стартира с музикална изненада. Мехмед Билял и Лейля Едирнели, изиграха турския национален танц „ Сеймен “, и обраха аплодисментите на присъстващите. А сборна група на Женските сдружения от 7-те общини в региона показа известни турски национални песни.

„ Нужен ни е разсъдък, с цел да сканираме и оценим политическите, икономическите и обществените параметри на тази спешна обстановка, в която се намираме. Нужен ни е и разсъдък, за намиране на решения за излаз от обстановката. Нужна ни е и отговорност, с цел да можем да поемем ангажимент, че ще си осъществим решенията за излаз от обстановката. Нужен ни е и разговор за обединяване, единодушие, съединяване, по този начин, както показахме в последния месец. Нужен ни е разговор за заедност, по този начин, както вършим политика към този момент 33 години. Нужен ни е разговор за намиране на устойчиви политически формули за решение на настоящите проблеми на хората и страната. Затова не инцидентно мотото на Движение за права и свободи на идните парламентарни избори е: Разум, Отговорност, Диалог! Време е за Движение за права и свободи, време е за разсъдък, време е за отговорност, време е за разговор! “, сподели в приветствието си  ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ. Той прикани в деня на изборите с разсъдък всички в Кърджали да излязат и да гласоподават с №13, с цел да има устойчиво ръководство на България.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис в своето одобрение акцентира, че формулата за триумф на Кърджали е събрана в този салон  – дамите и младежите. „ Сигурен съм, че на тези избори ще си пожелаем Кърджали да реализира минимум четирима народни представители, а в Народното събрание да влязат най-малко 40. Движение за права и свободи е нашият разсъдък, отговорност и разговор, който носим. След тези избори е време Движение за права и свободи да заеме своето място в ръководството на страната. Движение за права и свободи има най-голямата младежка организация в Европа, Движение за права и свободи е с най-многото женски сдружения, и най-многото дами в партията “, съобщи доктор инж. Хасан Азис.

„ Дами, бъдете все по този начин красиви, усмихвайте се! Отговорни сме, диалогични сме и аз имам вяра, че Движение за права и свободи ще реализира още по-добър резултат на идните избори. Младежи, бъдете смели и следвайте фантазиите си, с цел да получите бъдещето, което желаете! “, съобщи евродепутатът Атидже Алиева-Вели. Тя напомни думите на Маргарет Тачър – „ Ако искаш една работа да се свърши, дай я на дамите, в случай че искаш да се разчуе – дай я на мъжете “.

Областният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад направи ретроспекция за интервалите, когато страната е била в икономическа и политическа рецесия. Той прикани Движение за права и свободи с №13 да реализира най-малко 4-ма народни представители от региона и най-малко 40 в страната.

Младежите от региона подариха на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ специфична фотография с посланието на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган: „ Ако желаете да ме зарадвате, покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори ". А представителите на женските организации на партията в Кърджали изненадаха лидера на кърджалийската листа Мустафа Карадайъ с ръчно направена картина от вълна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР