Време е да загърбим нашите лични и частнополитически различия в

...
Време е да загърбим нашите лични и частнополитически различия в
Коментари Харесай

Силви Кирилов ориса парламента. Какво заръча на депутатите?

„ Време е да загърбим нашите персонални и частнополитически разлики в името на националните и публични ползи “. Така доайенът на 46-ото Народно събрание Силви Кирилов ориса новия парламент. Той откри съвещанието и произнесе първата тирада.

Волята и желанието за смяна вършат нещата вероятни, само че не ги вършат лесни, сподели именитият доктор, който е народен представител от Има Такъв Народ.

" Днес сме очевидци на невероятна обстановка. В обществото няма чувство за правдивост и правда. Бедността е всекидневие и визира от ден на ден сънародници от разнообразни пластове на обществото. Около 2 млн. българки жители са отвън страната. Повечето от тях са младежи, студенти, млади експерти в обособени области. Натрупали професионален опит и познания. Дами и господа, доста съм щастлив и благополучен да видя толкоз младежи в състава на 47-ото Народно заседание. Аз имам вяра в младите, тъй като те носят нов взор, нови хрумвания, доста сила и свои цели, идеали и упования. На тях бих желал да припомня думите на двама велики мислители и философи. За свободата. „ Свободата не е да правиш, каквото искаш, а да не правиш това, което не искаш. И за истината – истината в началото е отричана от всички, след това е допускана за допустима от част от хората и най-после е призната от всички, тъй като е истина “, сподели още Кирилов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР