Време е да спрем разделението в българското общество и това

...
Време е да спрем разделението в българското общество и това
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: Каузата ми е да спрем разделението в обществото

Време е да спрем разделянето в българското общество и това е персонална моя идея в политиката. Това сподели ръководителят на партия МИР Симеон Славчев. 

Той е инженер-магистър по " Индустриален мениджмънт ", приключил е " Академия за обществена политика " на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по " Управленски умения ". Специализирал е " Политически мениджмънт " в Българското учебно заведение за политика към Нов български университет. Има над 16 години управнически опит, като управител и началник на планове. В мандат 2015-2019 година е един от най-активните общински съветници в София и се преборва за премахването на противозаконния автобусен паркинг пред храм-паметника “Св. Александър Невски ”. Учредител и ръководител на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) и лидер на листите за народни представители в 23 многомандатен изборен регион София и във област Бургас.
-->
“Партия МИР предлага 16 точки, които ще изведат България от политическата, икономическата, демографската и моралната рецесия. 16-теточки в действителност са 16 целта от Програмата за възобновяване и устойчивото развиване на България на партия МИР, която съставлява визия за съществени национални цели и цели за стабилно развиване на страната в кратковременен и дълготраен проект във всяка една секторна политика. Крайно време е публичния интерес да застане над персоналния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно за това приканвам всички почтени, мислещи, дейни и морални българи да се обединим към предлаганите от нас първи 16 стъпки, които подсигуряват връщането на нормалността и държавността в България “. Това сподели още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.



Той уточни и 16-те предпочитани точки в програмата на партия МИР, които са:

1. Превръщането на българската стопанска система в работеща и ефикасна посредством въвеждане на социално-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество.

2. Излизане от демографската рецесия и подкрепяне на българското семейство.

3. За всеки български жител да бъдат обезпечени от страната гратис обучение, здравно обслужване, както и правото на жилище, на чиста околна среда и на действителен приблизително европейски приход и стандарт на живот.

4. Създаване на условия за опазване на образованите и готови фрагменти и връщане на българите зад граница в родината посредством гарантиране на тяхната реализация в България.

5. Оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство, земеделието, превоза и логистиката.

6. Борба с корупцията на всички равнища посредством правосъдна и административна промяна и работещо електронно държавно управление.

7. Защита на националния интерес и публичното богатство посредством осъществяване на суверенна и уравновесена външна политика.

8. Стратегическо развиване на нуклеарната енергетика.

9. Финансова децентрализация и отмерено развиване на всички региони в страната и възобновяване на българските села.

10. Стимулиране на производството, предприемачеството, нововъведенията, дребния и междинния бизнес и връзката им с науката.

11. Възстановяване на полезностите и моралните устои на българското семейство и общество.

12. Въвеждането на вероучение в българските образователни заведения и двойно нарастване на часовете по математика, естествени науки, родинознание и български език в образователните стратегии.

13. Пряко присъединяване на жителите в ръководството посредством провеждането на локални и национални референдуми.

14. Прекратяване на всички подписани концесии за усвояването на естествените благосъстояния на България.

15. Спиране на войната по пътища посредством повишение на равнището на пътната сигурност в страната.

16. България и Черноморския район да бъдат зона на МИРА без непознати военни бази, без нуклеарни оръжия и биолаборатории.

“В България непрекъснато се приказва за евроатлантически полезности и евроатлантическо болшинство, което да сформира държавно управление. Партия МИР се бори за българско болшинство в Народното събрание, което да пази националните ползи на България и обичайните български, фамилни и християнски полезности. Почти няма политик в България, който да не дава Швейцария като образец за съумяла и просперираща страна. Никой политик, обаче не споделя, че триумфът на Швейцария се дължи главно на две значими неща: неутралитет и непрекъснати допитвания до народа. Целта на партия МИР е да реализираме тези две значими за триумфа на България неща - неутралитет, което значи България и Черноморският район да бъдат зона на мира, както и българите директно да вземат участие в ръководството на страната посредством провеждането на непрекъснати локални и национални референдуми. “ Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той напомни, че партия МИР е обединила експертния капацитет на българската нация и има съответни решения на всеки един от проблемите на българското общество и на всяка една от рецесиите в страната.

”Инфлацията е резултат от повишение цените на горивата и електрическата енергия, както и от спекулата с цените. За да овладеят и спрат покачването на цените и инфлацията,  партия МИР предлага три съответни решения. На първо място България да вземе стратегическо решение за развиване на нуклеарната енергетика, тъй като тя е най-евтина. Това значи да се построи 7 и 8 блок на АЕЦ " Козлодуй " и да се построи АЕЦ " Белене ". На второ място да се одобри закон против спекулата на цените, в който да се запише, че при потвърдена далавера от страна на търговци или производители тяхната облага се конфискува в интерес на страната. Партия МИР предлага също по този начин държавно управление неотложно да контракти с всички хипермаркети замразяването на цените на стоките за най-малко 3 месеца, както направи към този момент държавното управление на Франция. Всички тези ограничения ще спрат обедняването на българския народ и ще смъкват инфлацията и цените на електрическата енергия и стоките “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев. 

Той предложи специалисти от всички сфери дружно с браншовите организации да изготвят Национална стратегия за възобновяване и стабилно развиване на България, в която да се разпишат както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект по какъв начин ще се развиват всички секторни политики в страната.

“Партия МИР предлага тази Национална стратегия да бъде подложена на необятно публично разискване и да бъде призната с народен консенсус от всички партии, цивилен, неправителствени, браншови, работодателски и синдикални организации и тя да стане наложителна за осъществяване от всяко българско държавно управление и то да няма право да се отклонява от нея. Само по този метод България ще може да излезе от политическата, икономическата, обществената и моралната рецесия и в страната ни да има сигурност и непоклатимост и дълготрайна и устойчива визия “, сподели още Симеон Славчев.

Той акцентира, че е извънредно време в българския парламент да влезе партията на МИРА и прикани всички българи да поддържат и да гласоподават за партия МИР с номер 16 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР