Време е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме

...
Време е да покажем мъдрост, разум, държавническо мислене, иначе влизаме
Коментари Харесай

Решение! Ключови думи на Десислава Атанасова

Време е да покажем мъдрост, разсъдък, държавническо мислене, другояче влизаме в тежка конституционна рецесия. Всички тематики, които предстоят пред българските жители, би трябвало да получат своето съответно решение тук. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ след следващото несполучливо гласоподаване за избор на ръководител на Народно събрание.

„ Преди да са оповестени парламентарни групи, не може да стартира и процедура по връчване на мандатите. Трябва да създадем нашето решение през днешния ден, то би трябвало да е умно и осъзнато ”, безапелационна е тя.
-->
Тя напомни, че ръководителят се избира даже преди официално да са образувани и оповестени парламентарните групи: „ Знаете, съществуват благоприятни условия няколко партии да ес обединят в обща група и да разместят пасианса в Народното събрание. ”

„ Преди 32 години е решено изборът на ръководител да не е залог за бъдещо ръководство, а за мъдрости и единство. Надявам се да реализираме това и да намерим консенсус да застанем всички 240 от нас ”, добави тя, написа Novini.bg.

„ Готови сме да не предлагаме повече нашия претендент, в случай че това би развързало този възел ”, съобщи още тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР