Връзките невинаги са щастливи през цялото време. Възходите в отношенията

...
Връзките невинаги са щастливи през цялото време. Възходите в отношенията
Коментари Харесай

5 знака, че почивката от връзката може да е раздяла за другия

Връзките не всеки път са щастливи от самото начало. Възходите в връзките и любовта постоянно са следвани от падения, които слагат сътрудниците пред предизвикателство. Един от методите за справяне с проблемите е краткотрайната отмора от връзката. Много двойки избират да си дадат отмора, с цел да премислят връзките си, да потърсят отговори, да схванат какво желаят от си и по какъв начин да намерят метод да я продължат. За другите двойки почивката значи друго нещо. В някои случаи тя в действителност дава опция за разкриване на противоположен път един към различен. В други обстановки обаче може да се появят признаци, че краткотрайната отмора в действителност може да докара до разлъка.
свързани новини2752на 10.12.2021
Кои са знаците, че почивката един от различен може да значи разлъка?

Единият от вас има загадка връзка по време на раздялата

От огромно значение е какви граници сте си сложили по време на почивката. Ако сте определили период, в който да сте разграничени и в който нямате право да излизате с други хора, само че въпреки всичко единият от вас го прави, това е знак, че нещата може да се развият към разлъка. Ако пък изискванията ви позволяват да опитате с някой различен, с цел да си дадете цялостна отмора от си и да я рестартирате по-късно, срещите с други са в реда на нещата, само че също крият риск от влюбване в различен. И в двата случая нещата може да се развият зле за ви.

Не сте на една и съща вълна
свързани новини5051на 22.12.2021
За да е сполучлива почивката ви един от различен, въпреки всичко би трябвало да сте на една вълна. Това значи да сте разискали и съгласували границите, които ще спазвате, да вземем за пример ще си говорите ли през това време или ще прекъснете напълно, ще се срещате ли с други хора или не, какъв брой време ще почивате един от различен и какво ще се случи след този период. Ако нямате единодушие по някои значими точки, това е неприятен знак за бъдещето на ви.

Единият от вас продължава напред

Обикновено не се смята за добър знак, в случай че през краткотрайната отмора единият сътрудник се държи като че ли е траял напред и няма потребност от другия в живота си. В доста случаи това значи, че в сърцето му няма място за вас, а е отворено за нова обич.

Партньорът ви отхвърля да поддържа връзка с вас

Още един не изключително добър знак за бъдещето на ви е отводът на колегата ви да поддържа връзка с вас по време на почивката. Комуникацията в сложни моменти е значима. Тоталното отделяне един от различен за дълги интервали от време нормално не вещае нищо положително.

Усещате, че не сте чути

Ако въпреки всичко поддържате връзка, поддържате някаква връзка по време на почивката, само че имате възприятието, че тя е непълноценна, а вие въобще не сте чути, това е неприятен знак. Ако това, което споделяте бива посрещнато с равнодушие, отвращение за прозрение и схващане, в дълготраен проект издава отвращение и към работа по посока скрепяване на връзката.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР