Връзката ви е хармонична – правите общи планове за бъдещето,

...
Връзката ви е хармонична – правите общи планове за бъдещето,
Коментари Харесай

Нуждае ли се връзката ви от секс-ъпгрейд?

Връзката ви е хармонична – вършиме общи проекти за бъдещето, водите задушевни диалози, подкрепяте се и се разбирате. Всичко наподобява съвсем идеално, споделям съвсем, тъй като идилията е помрачена от една значима детайлност – в леглото царува цялостна досада.

Сигурно, ще си кажете – обикновено. След известно време всички връзки затъват в тресавището на половата досада. Но определящо е не толкоз времето, колкото близостта сред двамата сътрудници. Тя ускорява прочувствената непосредственост, другарството, топлата грижа към другия, само че е пагубна за половия интерес и пристрастеността. За това даже не е нужно да минат години, може да се появи във всеки един стадий на връзката, даже в първите няколко месеца.

Всъщност половата досада напълно не значи, че връзката е пред раздробяване. Просто непознатото, това което ни се изплъзва и тревожи, е по-интригуващо от наличното, спокойното и сигурното. Изглежда, че най-простият излаз от обстановката е изневярата. До това „ решение ” на казуса най-често прибягват мъжете – те считат, че повода е единствено в доскучалата им към този момент жена. Простата промяна на колегата обаче довежда до същата обстановка след време. И по този начин до по кое време? Ако в действителност връзката ни е хармонична във всяко едно друго отношение, не е ли по-добре да я съхраним и да се опитаме да възродим половия си живот.

Първото, което ни хрумва следователно е да устроим сантиментална вечеря на свещи и да си купим ново еротично долни дрехи. Ефекта от тези старания обаче е нулев, в случай че не си имаме работа с фетишист. Защото колкото и изискана да бъде роклята ни и предизвикателно бельото, в края на краищата концепцията е в един миг те да станат непотребни. Под тях обаче е познатото до досада тяло и няма ни диря от мистерия. Накрая изтощени от опитите за романтика си отиваме у дома, където ни чака нормалния битовизъм – децата, кучето, мръсните чинии, а недай си боже и тъщата.

Какво убива пристрастеността?
В реалност ползата ни към другите хора, даже и тези, които считаме, че обичаме, е много себелюбив. Те ни оказват помощ да опознаем самите себе си – един тип огледало, в което се виждаме отразени. Ако този облик ни харесва считаме колегата за трогателен и забавен, както и противоположното Така с един сме радостни, с различен тъжни, трети ни кара да се усещаме доста мощни, а четвърти покорно да се подчиняваме. Когато един човек ни доскучае, това значи, че сме доскучали сами на себе си – такива, каквито той ни кара да се усещаме.

И по този начин, в случай че желаеме да създадем трогателен половия си живот, би трябвало да променим на първо място себе си. Само, че не козметично – нови облекла, долни дрехи, цвят на косата или имидж, а държанието си – нещо извънредно комплицирано и мъчно.

Сложете завършек на добре познатия сюжети в леглото. Не става въпрос единствено да изпробвате нови полови техники – в случай че го вършиме по остарелия фасон, изгода няма. По-скоро покажете другата си същина. Ако постоянно сте били пасивния в двойката, действайте нападателно, даже отидете до границата на извращението, с цел да изпитате какво държание най-вече ви харесва. Когато измененията обстановката, се променяте сами, променяте и реакцията на другия. Така можете да откриете неподозирани неща за колегата си – свенливия може да се окаже разпасан, скучният с вълнуващи мечти, а асексуалният – неутолим.

Не е наложително всяка любовна игра да приключи със секс. Ласките, еротичния масаж, гледането на порно разпалват желанието, само че не го удовлетворяват мигновено. Именно това е разковничето на половия интерес. Не инцидентно се споделя, че в случай че искаш да победиш изкушението, би трябвало да му се отдадеш. Докато желанието не е осъществено, то придобива голяма власт над нас.

Не налагайте никакви правила. Дори ласките преди секс, могат да бъдат източник на досада, в случай че се трансфорат в рутина. Бъдете непредвидими – и за себе си и за другия. Именно неизвестността е това, което може да запази връзката ви.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР