Враца има нов хит, научи BulNews.bg. Ресторант „Българе“ отвори врати

...
Враца има нов хит, научи BulNews.bg. Ресторант „Българе“ отвори врати
Коментари Харесай

Новият хит на Враца! Шеф готвачи глезят клиентите на ресторант „Българе“ /снимки/

Враца има нов шлагер, научи BulNews.bg. Ресторант „ Българе “ отвори порти преди по-малко от месец и към този момент се трансформира в гореща точка за всички купонджии и фенове на положителната храна.
Новото заведение се намира на бул. „ Втори юни “ №93, против пожарната във Враца. Негови притежатели са Пламен Лазаров и Светлин Иванов. Двамата шефове са се постарали да създадат ресторанта си желано място за своите съграждани. Те са заложили на уютна атмосфера, добра кухня и хубава музика, с които да привлекат клиенти.
Ресторант „ Българе “ разполага със 130 места. Интериорът е естетически изискан и комбинира съвършено обичайния жанр с модерните трендове в обзавеждането. Освен това коледният дух към този момент витае във въздуха и красивата празнична декорация прави ситуацията още по-приятна за многочислените клиенти.
Това, което кара хората да се връщат в ресторанта, обаче е неповторимата кухня. Шестима началник готвачи са изготвили меню, което ще ви накара да си оближете пръстите! Многобройните оферти от европейската кухня ще в изпратят на кулинарно странствуване в света на усетите. Майсторите не са не запомнили и обичайните български ястия, които се готвят по изпитани и обичани от всички предписания. Ресторант „ Българе “ предлага и богато обедно меню, което се обновява всеки ден.
Собствениците на ресторанта се грижат и за положителното въодушевление на посетителите на заведението. Всеки петък и събота вечер купонът кипи до късно с кръшни танци под звуците на обичаните музикални шлагери. Подборът е оставен в ръцете на умел DJ или оркестър.
Ресторантът е подобаващ както и за вечер на открито с другари, по този начин и за специфични мотиви и фирмени празненства. Ако решите да изживеете паметен празник в „ Българе “ обаче побързайте, защото славата му става все по-голяма и резервациите валят непрекъснато. Все отново можете да опитате шанса си на телефон 0876775488.
Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, само че не са съумели да се доредят да си запазят места, постоянно могат да се доверят на водача в доставката на храна по домовете във Враца - FoodboX.bg . Куриерите на най-бързо разрастващата се компания в града оферират да докарат кулинарните изкушения на началник готвачите в ресторант „ Българе “ до входната врата на дома ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР