Вратарят на Ювентус - Войчех Шчесни коментира победата над Фиорентина

...
Вратарят на Ювентус - Войчех Шчесни коментира победата над Фиорентина
Коментари Харесай

Шчесни: Искам да се насладя на победата дори в тези малко мрачни условия

Вратарят на Ювентус - Войчех Шчесни разяснява успеха над Фиорентина 1:0 в мача от 22-ия кръг на Серия “А ”, като изрече насладата си за анулирания гол на противника секунди преди края на постоянното време.

„ Страхотно е, когато спечелиш мач с 1:0 и не зачитат гол на съперника в 90-ата минута. Това е значимо поради нашата обстановка - трите точки постоянно са значими, в този момент сме доста щастливи. Искам да се насладя на успеха даже в тези малко мрачни условия ”, разяснява Шчесни, представен от уеб страницата на журналиста Алфредо Педула.

Стражът на “старата госпожа ” даде коментара си и за неприятната обстановка с клуба и наказването за лишаване 15 точки от актива на тима в Серия “А ”.

“Бях нервозен няколко дни, след което всеки ден ставах да виждам класирането. Борбата в долната част на таблицата ме подтиква доста по-малко, тъй че се концентрирам върху това, което реализирам на терена “, сподели Шчесни.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Ювентус няма време за разпределяне, тъй като значимите мачове занапред тропат на вратата. След по-малко от от 72 часа тимът от Торино ще изиграе първия си 1/16-финале конфликт от Лига Европа против Нант, а незабавно по-късно през идния уикенд “старата госпожа ” има посещение на Специя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР