Вратарят на Лудогорец и националния отбор на България Владислав Стоянов

...
Вратарят на Лудогорец и националния отбор на България Владислав Стоянов
Коментари Харесай

Владислав Стоянов каза, че е бил заплашен от ампутация на крака

Вратарят на " Лудогорец " и националния тим на България Владислав Стоянов разгласи, че е покрай завръщане на терена. Футболистът, който на 21 март 2017 година скъса пателарно сухожилие на лявото коляно, трябваше да се оправи с доста затруднения, в това число и спомагателни четири интервенции.

Пред клубния уебсайт на " Лудогорец " футболист №1 на България за 2014 година изясни, че последният стадий от възобновяване му в Барселона е завършил. В момента Стоянов прави ежедневни процедури в медицинския център на първенците в Разград.

" Самите доктори не чакаха толкоз положителни резултати. Все още никой не може да каже по кое време ще се върна, моят случай е доста необичаен, може би единственият сходен. Поставих си цел и в случай че всичко върви обикновено до два месеца ще стартира да търча, с цел да се включа в лятната подготовка ", сподели Стоянов.

Вратарят изясни, че се надява да бъде на линия за мачовете от идващия сезон. Стоянов добави, че до затрудненията се стига след лекарска неточност на доктора, който го е оперирал в Букурещ, както и болнична зараза.

" Най-тежкият миг беше след първата интервенция, когато просто трябваше кракът ми да бъде избавен. Не ставаше изобщо въпрос за спорт. Лекарите ми споделиха в прав текст: " Момче, сега би трябвало да ти отрежем крайници ". Това бе най-тежкият миг. След интервенциите имаше лекуване със серия антибиотици. Въпросът беше дали ще може да се овладее инфекцията, дали костта ще успее да се почисти от бактериите ", сподели още вратарят на първенците.

Стоянов добави, че позитивната настройка и хубавичко душeвност са изиграли огромна роля, с цел да преодолее проблемите при лекуването в Барселона.

Цялото изявление с Владислав Стоянов може да прочетете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР