Вратарят на Левски Божидар Митрев гостува в плевенското ОУ Д-р

...
Вратарят на Левски Божидар Митрев гостува в плевенското ОУ Д-р
Коментари Харесай

Еуфория сред ученици при срещата им с капитана на Левски

Вратарят на Левски Божидар Митрев гостува в плевенското ОУ " Д-р Петър Берон ", с цел да поддържа самодейността " BG Бъди деен " в Европейския ден на спорта в учебно заведение. Визитата на родния национал се реализира с поддръжката на Plevenutre.bg. Митрев дойде в учебното заведение малко след 10 часа, където го чакаха директорката на школото Ваня Дражева, учители и към 400 въодушевени деца. Капитанът на " сините " отдели повече от 60 минути на учениците, насочи своите послания и отговори на всички техни въпроси.

 " Днес за следващ път признаваме, че без придвижване и без спорт - няма здраве ", показа госпожа Дражева по време на встъпителните си думи, след което предложения Божидар Митрев пред учениците.

" Радвам се, че съм тук измежду вас в този ден. Като състезател желая да ви прикани да спортувате повече, тъй като това персонално на мен ми е помогнало освен в кариерата, само че и в живота. Разбира се, би трябвало да наблягате и над учебниците ", сподели от своя страна Митрев.

Футболната звезда връчи на учебното заведение специфичен подарък - своя фланелка, която да въодушевява децата и да им припомня, че спортът е значим за здравето. След това капитанът на Левски показва уменията си пред малчуганите, които даже имаха късмет да го пробват на вратата от бялата точка на игрището в двора. За задачата Митрев си постави и вратарските ръкавици.

Възпитаниците на ОУ " Д-р Петър Берон " останаха с отлични усещания от националния пазач, който отдели време и внимание на всички искащи да получат картичка с подпис и фотография с него. Така децата с изключение на познания, през днешния ден отнесоха вкъщи и незабравими мемоари от срещата си с надарения български футболист с огромно сърце.

Представители на фенклуба на Левски в Плевен също почетоха гостуването на Божидар Митрев. Те поздравиха своя любим и му пожелаха триумф в идните мачове от футболната Първа лига.
 








 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР