Връщането в редовните й тренировъчни съоръжения по-рано този месец несъмнено

...
Връщането в редовните й тренировъчни съоръжения по-рано този месец несъмнено
Коментари Харесай

Валортигара: Сиена беше град-призрак

Връщането в постоянните й подготвителни уреди по-рано този месец безспорно обезпечи миг на мира измежду хаоса от предходните няколко месеца за Елена Валортигара.

Италианката дълго време чакаше да се върне съм естествени тренировки, защото родината й беше измежду най-засегнатите страни от пандемията от ковид и ограниченията там баха най-затегнати.

И въпреки всичко рестриктивните мерки за блокиране бяха понижени и тя получи позволение още веднъж да се върне към естествената си подготвителна среда.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Elena Vallortigara (@elenavallortigara) на Май 14, 2020 в 4:21 PDT
“Връщането на пистата беше особено чувство. Много ми липсваше. Щастлива съм, че си възвърнах малко нормалността. Това значи по-малко стрес, тъй като там имам всичко належащо, с цел да упражнявам вярно. Познавам околната среда, усещам се по-сигурна и способна да изградя по-добро положение от това да остана у дома, тренирайки лимитирано “, показа Валортигара.
Разумно възприемайки толерантен метод към тренировките в своята база в Сиена (Тоскана), Валортигара е щастлива още веднъж да бъде в среда, която най-добре ще й разреши да доближи формата си от 2018 година, когато записа персонален връх от 2.02 метра.

Контузията в глезена ограничи напредъка й през 2019 година, само че тя се появи на верния път по-рано тази година, откакто реализира 1,90 м на италианския шампионат в зала.

И въпреки всичко към края на март COVID-19 стартира да взима доста жертви в Италия.

“Като чух и прочетох всички вести за вируса, започнах да изпитвам тревога и даже тренировката на пистата към този момент не ми беше наслаждение “, споделя тя. “Сиена изглеждаше град-призрак, ходенето до супермаркета беше (и към момента е) като задача. Бях доста тъжна и се опасявах от това, което може да се случи. "
Вижте тази обява в Instagram.
#BabyElly in “Life in quarantine summary”: - training ‍ - cooking/eating ‍ - taking care of my house ‍ - relaxing in style Only missing “studying”, working on it

Публикация, споделена от Elena Vallortigara (@elenavallortigara) на Май 4, 2020 в 6:43 PDT
Италианското държавно управление прикани за блокиране в опит да управлява вируса и този ход принуди италианката да приспособява потребностите си от образование в жилището си с една спалня с повърхност 40 кв.
Там тя тренираше по 90 минути дневно, пет пъти седмично, като се фокусираше върху подвижността, стабилизацията, силата без натоварване, бягането и тренировките, с цел да поддържа гъвкавостта.

“Мислех, че ще е по-лесно, само че адаптирането ми лиши доста сила “, споделя тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР