Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не скри разочарованието си

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Тухел е съкрушен: Съдиите сбъркаха

Треньорът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел не скри разочарованието си от загубата с 1:2 в реванша с Реал Мадрид от 1/2-финала в Шампионската лига. Отборът му бе на минути от класиране на финала, само че позволи трагичен поврат в края.

Именно поради това и провалянето боли още повече.

" Боли, ще отнеме време, с цел да се възстановим от тази загуба. Оставихме всичко от себе си на терена. Разбира се, че е мъчно да приемем това проваляне, само че такава е действителността. Не скърбя за нищо.

От друга страна, имахме прекалено много травми, прекалено много смени, прекалено много крампи. Започнахме с една четворка в аката, а в края на мача всички бяха сменени. След това и Ману (б.р. - Нойер), който цялостен мач ни спасяваше, направи тази неточност, която не би направил и след 100 години ", съобщи Тухел.

Той не подмина и противоречивата обстановка в добавеното време, когато гол на Байерн не бе зачетен поради много тънка засада.

" Това решение е безусловно злополучие. Трябваше да оставят офанзивата да се развие до края. Такива са разпоредбите, изключително, когато става въпрос за толкоз фино състояние наоколо до вратата. Първата неточност бе на страничния арбитър, а втората пристигна от основния рефер. Накрая той самият знаеше, че е сбъркал ", добави експертът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР