Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе във възторг след

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе във възторг след
Коментари Харесай

Анчелоти: Това е магия

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе във екстаз след триумфа с 2:1 в реванша с Байерн (Мюнхен) от 1/2-финала в Шампионската лига.

" Белия балет " още веднъж съумя да се измъкне от сложна обстановка, откакто губеше в резултата, само че направи поврат в края. Това се случва не за първи път, като съгласно Анчелоти в това се крие магията на Реал.

" Е, направихме го още веднъж. Случва се толкоз постоянно, с помощта на почитателите, които не стопират да ни поддържат на този приказен стадион, с помощта на играчите, които не стопират да имат вяра - това е просто магия. Имахме силата да не се откажем в този сложен мач, когато изоставахме в резултата. Феновете също помогнаха. Всички виждат, че вършим сезон, който даже аз не чаках. Феновете бяха фантастични и съумяха да заразят и играчите с ентусиазма си ", стартира Анчелоти.

" Хоселу е съвършен образец за това какъв е нашият тим. Той не получава доста минути, само че все пак е доста потребен, като може да помогне доста, когато имаме потребност. Никога не губи убеденост и постоянно мисли за тима. През сезона имахме толкоз доста проблеми, толкоз доста травми, като не приказвам единствено за играчите, които отсъстваха дълго. Останахме без Винисиус, Белингам и други за много дълги интервали, само че никой не говореше за това. Този тим има невероятни качества и страховит темперамент ", добави италианецът.

" Имахме тежки моменти след гола на Байерн, само че незабавно откакто направих промените, се видя много прохлада в тима. Енергията им оказа помощ доста. Това може би бе по-малко комплициран мач спрямо този против Манчестър Сити, където ни трябваха два гола, до момента в който в този момент и един ни пращаше в продължения. Веднага откакто отбелязахме първия гол, знаех, че ще вкараме и втори. Трудно е, даже може би невероятно за пояснение, само че ще опитам. Това за мен е магия. Този шампионат кара всички наши играчи да се усещат специфични ", сподели още експертът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР