Враждата между Фънки и Къци в Като две капки вода

...
Враждата между Фънки и Къци в Като две капки вода
Коментари Харесай

Драмата ескалира:Къци и Фънки се хванаха за гушите

Враждата сред Фънки и Къци в " Като две капки вода " продължава да ескалира. Още при започване на осмия лайф двамата се хванаха за гушите и то след първото осъществяване за вечерта, което беше на повелителя на колелото на шанса. Изненадващо обаче, колело на шанса в действителност се появи в  " Капките ".

Къци, който вече записа победа в шоуто с дамски облик, този път се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин и извърши шлагера й " Girlfriend ". След осъществяването му на сцената изкараха същинско колело на шанса, разграничено на три полета - по едно за всеки член на журито. Уловката - полето на Фънки покриваше 90% от колелото и по този начин рокаджията първи разяснява осъществяването на Къци.

Фънки не се впечатли от опита на Вапцаров и стартира да разяснява преобразяването му отрицателно, само че без да бъде нападателен. Къци обаче незабавно подкара неговата приказка, че е в шоуто " Открий дефекта ". Това стартира да нервира Фънки, който се опита да резервира самообладание, само че чашата преля, откакто Вапцаров не спря да го прекъсва и да го апострофира, обръщайки се към него няколко пъти с  " Чичо Митко ". " За тебе аз съм господин Ковачев ", отряза го Фънки. Двамата потеглиха да задълбават разправията, само че Геро ги разтърва в точния момент.

Хилда се опита да отбрани Къци, само че Фънки не се трогна. " Чувствам се отегчен от това нещо ", съобщи рокаджията. Вапцаров благодари на Казасян за благите думи и че е оценила опита му да влезе в сложен женски облик.

Но Къци имаше последната дума, откакто прикова вниманието на всички, до момента в който вървеше към стола си. Той заръча на водещите да извърнат внимание на метода, по който сяда. Това, несъмнено, беше предизвикано от забележката на Фънки от последния лайф. Къци към този момент отрази момента и в обществените мрежи.

" Все още не мога да допускам, по какъв начин мога да седна толкоз непристойно на стола. Обещавам на чичо Митко никога повече да не върша по този начин! ", написа Къци във Facebook.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР