Врачките в Родопите страдат сериозно от страховете на хората от

...
Врачките в Родопите страдат сериозно от страховете на хората от
Коментари Харесай

Врачки не смеят да погледнат в бъдещето

Врачките в Родопите страдат съществено от страховете на хората от ковид. Все по-малко хора се осмеляват да надникнат в бъдещето си, посещавайки „ феномените “ в планината, написа 24rodopi.com, базирайки се на ползващи услугите на ясновидци в района.

„ Ходихме при една от най-известните, която от 30 години оказва помощ на хората. Преди година в двора на къщата й имаше тълпи народ, които чакаха да влязат при нея. В момента вървят по двама-трима души “, разкриха родопчани.

„ Обикновено хората отиват след някаква персонална драма. Дали се разделили с обичан човек, дали са изгубили различен. Познават им предишното, приказват им за бъдещето. Насочват ги към лекари за проблемите, които им откриват “, описват ползващи услугите.

Рядко пък хора се доверяват на разгласи в интернет, поради големия брой измами през годините.

Преди време мъж от Родопите шокира съда, откакто заведе дело за машинация против варненска „ врачка “. Той водил преписка с нея, в която тя го карала да заколи черна кокошка на свеж гроб, с цел да унищожи неприятната си карма. За услугата пък той олекнал с няколко хиляди лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР