Войната във властта се разгаря все повече. Верният на Кирил

...
Войната във властта се разгаря все повече. Верният на Кирил
Коментари Харесай

Войната се разгаря. Човек на Кирил Петков чегърта ИТН

Войната във властта се разгаря от ден на ден. Верният на Кирил Пеков народен представител Настимир Ананиев реши да изчегъртва Има Такъв Народ.

Няма политическа групировка, която да не си прави сметка, какво ще се случи при нови избори. Добрата вест е, че няма да влезе Има Такъв Народ. Социологията, която аз имам, по този начин споделя, съобщи ръководителят на парламентарната Комисия по районно развиване Настимир Ананиев по бТВ.

„ Въпросът е дали ще има болшинство, което да се оправи с всички рецесии. Дали в този момент ще има държавно управление на малцинството ще се реши в Народно събрание. Може пък да има и държавно управление на болшинството. Зависи дали ще имаме още 12 души “, сподели той.

" Моят апел е към всички депутати, които биха подкрепили това, което ние вършим – това е борба с корупцията, борба за България, борба с рецесиите “, обърна се и Ананиев към народните представители. По-рано през днешния ден и министър председателят Петков излезе с видеообръщение към депутатите, с цел да ги прикани да му обезпечат парламентарно болшинство.

Досущ като Петков и Настимир Ананиев разгласи, че народните представители би трябвало да решат дали партията е по-важна или страната.

„ В Има Такъв Народ има доста хора, които отидоха там, тъй като чакаха смяна, само че видяха, че тя не може да се случи. Има депутати, които биха подкрепили политиките ни “, счита той.

„ Говорил съм с депутати, които ми споделиха, че ни харесват, харесват какво вършим и биха подкрепили наши начинания “, сподели той и посочи, че става въпрос точно за депутати от Има Такъв Народ.

Помолен да разяснява абсурда с районното министерство и парите за пътища, Ананиев съобщи: „ В един миг би трябвало да избираш на пенсионерите ли да окажеш помощ или на строителния отрасъл. Някой е разписвал контракти на кг и в този момент се желаят пари. Как се подписват контракти, без да има поръчителство? “.

„ Ние не банкрутираме строителния бизнес, а желаеме да сме правилни към парите на данъкоплатците. Не може да ги даваме с лека ръка, когато някой е направил някоя спекулация “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР