Войната в Украйна преобърна търговските потоци. Това заяви пред БиТиВи

...
Войната в Украйна преобърна търговските потоци. Това заяви пред БиТиВи
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Войната в Украйна преобърна търговските потоци

Войната в Украйна прекатурна комерсиалните потоци. Това съобщи пред БиТиВи някогашният външен министър Надежда Нейнски в коментар за земеделските митинги в Европа. Проблем за бранша е и Зелената договорка. По мнението й доста фактори се подценяват и Европейската политика би трябвало да се промени.

Нейнски вижда решение в обща европейска политика, която да пази земеделците от огромните вериги. Европейска комисия обмисля да ограничи вноса на на ниска цена украинско зърно, акцентира някогашният външен министър. Това, което се случва в земеделието, може да отвори спор за това, което се взема като геополитически решения, по думите й.

От напрежението обаче се възползва крайната десница в Европа, която се финансира от Русия, както акцентира Надежда Нейнски. Нужни са бързи решения, акцентира тя.

Трябва да има съдружно съглашение, сподели някогашният посланик за вътрешното напрежение във властта. Шумът в системата не е добър за имиджа на страната. Според нея болшинството не действа като обединен механизъм.

Тя не схваща хода, подхванат от " Продължаваме промяната ", за какво една партия да наема лобисти да чистят имиджа на страната ни зад океана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР