Войната в Израел тепърва започва и не трябва да смятаме

...
Войната в Израел тепърва започва и не трябва да смятаме
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Войната в Израел тепърва започва


Войната в Израел занапред стартира и не би трябвало да считаме войната като наводняване, което бързо ще завърши. Toва съобщи някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова пред БиТиВи.

Тя е на мнение, че при опция държавното управление ще направи всичко по силите си, с цел да прибере всички българи от Израел. Очите на страха постоянно са огромни, уточни Поптодорова и прикани институциите да са оптимално правилни в информацията, която дават на сънародниците ни в Израел.

Поптодорова посочи, че последствията от ще нарастват, а решенията ще бъдат още по-трудни. Тя счита, че обстановката в Израел е доста по-лоша от атентата в Съединени американски щати, случил се на 11 септември 2001 година, когато бяха взривени кулите близнаци. Хамас стават главният и голям проблем на Израел, добави тя.

Елена Поптодорова настоя да се търси нова формула за разрешаване на войната в Близкия изток. Трябва да се отдели Хамас от палестинците. Жертвите ги дават палестинците, а не Хамас, уточни тя.

Според нея наложително би трябвало да настъпи демилитаризация на Хамас. Дори да се стигне до помирение, Хамас ще разгласят победа и ще даде опция на други екстремистки групировки да нападат други страни, предупреди Поптодорова.
 400 българи са потърсили помощ от посолството ни в Израел
400 българи са потърсили помощ от посолството ни в Израел

Желаещите да бъдат евакуирани са записани и ще бъдат обхванати при възможни бъдещи полети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР