Войната промени всичко, смята политологътШансовете за втори мандат са по-малки,

...
Войната промени всичко, смята политологътШансовете за втори мандат са по-малки,
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: ГЕРБ да се прочистят от феодализма

Войната промени всичко, счита политологът

„ Шансовете за втори мандат са по-малки, само че там има късмет за осъществяване на „ политическо, магическо “ деяние, в случай че знаят по какъв начин да го създадат. Разковничето е ГЕРБ да поддържат евроатлантическо, прозападно държавно управление. Трябва да се изясни на ГЕРБ от ярки политически фигури, че техния метод на битие във властта свърши. Войната промени всичко. Тя направи съществуването на такива партии невероятно. Ако ГЕРБ желаят да останат на сцената би трябвало да поддържат същинско проевропейско държавно управление и вътре да се пречистят от феодализма “. Това сподели политологът Евгений Дайнов в студиото на „ Офанзива “ по.

Дайнов е на мнение, че „ при положително политическо говорене с ГЕРБ може да се реализира втория мандат на държавно управление на малцинството “.

„ Политическа партия избави България от енергийна рецесия, сега в който Русия спря газа ние нищо не усетихме “, счита политологът. Също по този начин той сподели: „ ток има, знаем че няма да ни падне бомба на главата “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР