Войната на Путин срещу Украйна никога няма да бъде победа.

...
Войната на Путин срещу Украйна никога няма да бъде победа.
Коментари Харесай

Байдън каза съдбата на Путин. Ето я

Войната на Путин против Украйна в никакъв случай няма да бъде победа. Той се провали. Това написа американският президент Джо Байдън в Туитър.

„ Той (Путин) се надяваше да пречупи Украйна без борба. Той се надяваше да унищожи европейската решителност. Той се надяваше да отслаби трансатлантическия алианс. Той се надяваше да ни раздели. Провали се ”, уточни американският президент. Руските терористи нахлуха в Украйна на 24 февруари. От началото на войната са убити хиляди, а милиони украинци към този момент избягаха зад граница поради съветското настъпление.

Американският президент Джо Байдън съобщи, че всяка една членка на НАТО би трябвало да е сигурна, че Съединени американски щати ще я защитят, в случай че Русия я нападне. Вашингтон ясно уточни на своите европейски съдружници, че даже Русия да се опита да вземе един сантиметър от територията на НАТО, ще се изправи против американската военна мощност.

Руската войска търпи голям неуспех в Украйна, макар че превъзхожда доста украинската. Блицкригът на нашественика се провали, което накара Москва да усили нападенията против невъоръжени цивилни жители. Много възрастни, дами и деца бяха убити от съветските бойци.

Президентът на Съединени американски щати разгласи нови ограничения против съветската стопанска система поради нахлуването в Украйна, като сплоти сили с американски съдружници за ограничение на търговията с Москва и лишаването ѝ от достъп до фондове за развиване.

„ Путин е агресор. Путин е агресорът. И Путин би трябвало да заплати цената ”, съобщи американският президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР