Войната, която бушува до нас, изисква държавническо отношение и адекватни

...
Войната, която бушува до нас, изисква държавническо отношение и адекватни
Коментари Харесай

Радев за военно-техническата помощ за Украйна: Това е опасна стъпка, партиите пренебрегнаха здравия разум

Войната, която бушува до нас, изисква държавническо отношение и съответни решения, които да не основават опасности да укрепват националната сигурност. Основният дирек на тази сигурност е българската войска. Това съобщи пред публицисти президентът.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5030
,,Партиите подценяват здравия разсъдък. Защото това решение е рискова стъпка за замесване на България във войната. Този спор няма да бъде по никакъв начин къс, той ще се разраства, и аз чакам в действителност рационални решения, тъй като самата дефиниция " военно-техническа помощ " е задоволително разтеглива и рискована``, разяснява президентът.

Само преди дни приканих да не позволяваме пристрастеностите на войната да се пренесат в България. Нека българските политици деликатно да преценят следствията от своите думи и да не дълбаят разделяне в обществото. Абсолютно неприемливо е в центъра на столицата да се основават конфликти във връзка войната, това е рисково. По българските улици би трябвало да се веят български флагове. Още един път желая да припомня, че кръвопролитията стартират с милитаристки апели и те нямат място у нас, безапелационен бе Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР