Войната е във фаза, в която Владимир Путин Владимир Путин

...
Войната е във фаза, в която Владимир Путин Владимир Путин
Коментари Харесай

Журналист: Путин няма как да преобърне войната в Украйна


Войната е във фаза, в която Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През не съумя да превземе и смъкна властта в Киев. Още тогава беше ясно, че продължителните военни дейности, ще доведат до доста жертви. Русия е изгубила 90 хиляди военни, има и доста ранени. Месомелачката е голяма. Това съобщи журналистът Петър Карабоев в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7719
По думите му няма за какво да се готвим за нуклеарен удар.

„ Ученията на НАТО са планувани от дълго време. Напрежение има, само че това е типична тактика на Путин – повишаване на залозите. Той тази война не я губи, само че не я и печели “, изясни журналистът.

„ Не виждам по какъв начин Путин ще си върне тактическата самодейност – той няма хора. Мобилизираните се нуждаят от време, с цел да се приготвят. Няма по какъв начин Путин да преобърне войната сега. Анексира територия, което никой не признава, заплашва с нуклеарни оръжия “, счита Карабоев.

„ Развитието на войната в Украйна носи победа на Зеленски. Това, че спря съветските сили пред Киев, нанася тежки удари по съветската войска и унищожава връзката им е триумф. На бойните полета на Украйна се взема решение и сигурността на света “, акцентира журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР