Войната е изпитание, което ще извади наяве истината за това,

...
Войната е изпитание, което ще извади наяве истината за това,
Коментари Харесай

Срещу пропагандното преименуване на обекти в столицата се обявиха от партия МИР

„ Войната е тестване, което ще извади нескрито истината за това, дали имаме национално виновни водачи, или сме водени от недалновидни управленци, подготвени да отстояват непознати дела, само че неспособни да защитят българския народен интерес. Мирът е национална, надпартийна кауза; висша полезност, която всички български партии би трябвало да отстояват. Разбира се, в случай че са водени от родолюбие и предпочитание за отстояване на народен суверенитет. “

Това сподели водачът на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев по време на проведения от гражданска самодейност „ Свободна и мирна България “ „ Митинг за мир и неутралитет на България. България – зона на мира! “, който се организира в сряда в София.

Славчев сподели още: „ Дошло е време разделно и всеки един от нас би трябвало самичък да реши на коя страна да застане – на страната на страната на положителното, което е мирът, любовта и родолюбието, или на страната на злото, което е войната, оръжието и омразата. “

По думите му, мир не може да бъде реализиран посредством доставка на оръжие, а България не трябва по никакъв метод да съучаства в разрастването на пагубния спор в Украйна.

„ Няма безапелационен мотив, че ще реализираме мир посредством оръжие. Доставянето на оръжие на Украйна значи замесване на България във войната, което е равно на национално изменничество. Наш човешки и народен дълг е да се противопоставим “, безапелационен бе Славчев.

Той напомни, че Политическа партия МИР започва петиция за мир и невъвличане на България във военния спор, подписите от която ще бъдат импортирани в Народното събрание на 7 април (четвъртък).

От партия МИР се оповестиха против пропагандното преименуване на обекти в София и приканиха жителите да се включат в планувания за 9:00 часа на 7 април митинг пред постройката на Столична община.

Протестът е по отношение на решението на културната комисия към Столичния общински съвет, взето в сряда, пространството пред Руското посолство в София да се назовава " Героите на Украйна ", а това пред входа на метростанция „ Жолио Кюри “ – площад „ Борис Немцов “.

„ Недопустимо е да използваме един античен град за пропагандни потребности. Най-малкото – от себеуважение. На фасадата на Столична община, както и на всяка друга публична постройка, не може се вее друго, с изключение на българското национално знаме. Нашият трикольор е един и той е в цветовете бяло, зелено и алено “, заявяват от Политическа партия МИР.

„ Нека всички българи, които поддържат идеята за мир, да се включат в митинга пред постройката на Столичната община от 9:00 часа в четвъртък. Нека дружно да продължим Общобългарския поход за МИР и неутралитет и да спрем следващия опит за разделяне на българското общество! “, прикани Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР