Volvo Trucks анонсира подробности за най-ефективния влекач в цялата си

...
Volvo Trucks анонсира подробности за най-ефективния влекач в цялата си
Коментари Харесай

Volvo представи най-ефективния си влекач

Volvo Trucks анонсира детайлности за най-ефективния влекач в цялата си история- FH Aero, който се отличава с в допълнение усъвършенствана кабина и няколко нови новаторски системи за възстановяване на успеваемостта му.

От Volvo споделят, че специфичната версия FH Aero, която дава обещание спестовност на гориво от до 5%, е налична с четири типа задвижваща система, включително с биогориво и в напълно електрическа трансформация. Най-мощната, освен за марката, само че и за промишлеността като цяло пък е версията FH16 с напълно нов мотор със 780 конски сили.

FH Aero се отличава от общоприетата версия на модела с издължена с 24 сантиметра кабина, което е помогнало на дизайнерите на компанията да осъществят една по-аеродинамична. За подобряването на успеваемостта спомага и решението на Volvo Trucks да размени класическите външни огледала с камери.

Volvo FH Aero получава също по този начин актуализирана бордова система с благоприятни условия за персонализация, усъвършенствана мултимедийна система, нова навигационна система, интегрирана микровълнова печка, спомагателни USB-C конектор, нова система за наблюдаване на гумите и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР