Volkswagen представи изцяло нова електрическа концептуална разработка, създадена на базата

...
Volkswagen представи изцяло нова електрическа концептуална разработка, създадена на базата
Коментари Харесай

Електрическият Volkswagen ID.X Performance дебютира с агресивна аеродинамика и 558 конски сили

Volkswagen показа напълно нова електрическа концептуална разработка, основана въз основата на показаният публично пред аудитория преди броени дни модел ID.7.

Новата идея на Volkswagen се назовава ID.X Performance и показва визия и задвижване, които бихме могли да чакаме от една суперспортна серийна версия на флагманския електрически автомобил на марката в случай, че компанията реши да го осъществя.

Volkswagen ID.X Performance се разграничава от серийната версия с нападателна аеродинамика, като тя е изключително изразителна в задната част на електрическия автомобил, като всички спомагателни детайли са направени от въглеродни влакна. От въглерод са направени и предните седалки, а за спомагателен акцент в интериора е създаден и украсителен червен противоположен комплект детайли.

Сериозни промени са нанесени също по този начин и по окачването на колата, като отстоянието й от пътя е понижено с 60 мм, а на спортните 20-цолови джанти са инсталирани спортни гуми.

По отношение на задвижването, Volkswagen ID.X Performance е изпълнен в двумоторна настройка за задвижване на четирите колела, като наличната мощ е 558 конски сили.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР