Volkswagen обяви, че макар и в ролята на най-малкото SUV предложение

...
Volkswagen обяви, че макар и в ролята на
най-малкото SUV предложение
Коментари Харесай

Volkswagen T-Cross ще бъде практичен

Volkswagen разгласи, че въпреки и в ролята на най-малкото SUV предложение в портфолиото на марката, новият T-Cross ще предложи отлична деловитост. Новият модел ще бъде показан през есента на тази година, а пазарното му лансиране е планирано за пролетта на 2019.

Като съществена причина за капацитета на своя стилен всъдеход от VW посочват платформата MQB, на която е създаден. Благодарение на конструкционното изпълнение и опцията за регулиране на задните седалки в надлъжно на автомобила направление, бъдещите собственици на T-Cross ще могат да разчитат на в допълнение свободно място за пътниците на втория ред или на увеличение в товарния размер.

В взаимозависимост от конфигурацията, багажникът предлага съдържимост от 385 до 455 литра, а добавена модулност се постига и посредством съществуването на делими (60/40) облегалки на задните седалки. Ако те бъдат сгънати напълно се образува напълно хоризонтален под, а свободният размер се увеличава до 1281 литра.



В общоприетото съоръжение на компактния SUV на Volkswagen, който е дълъг 4.1 метра, са включени редица системи за повишение на безопасността, включително сисетма за предупреждаване при заплаха от удар с превозно средство начело, система за предупреждаване при несъзнателно пресичане на осевата линия и други.

Като спомагателна екипировка, ще се предлага с изцяло цифров инстремунтален панел, в това число 8-инчов екран на инфо-комуникационната и мултимедийна система, система за безжично зареждане на мобилен телефон, аудиосистема Beats със субуфер и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР