Zeekr обяви, че флагманският модел на марката- 007, е получил

...
Zeekr обяви, че флагманският модел на марката- 007, е получил
Коментари Харесай

Zeekr 007 с Red Dot награда за дизайна си

Zeekr разгласи, че флагманският модел на марката- 007, е получил премия Red Dot за Изключителен дизайн в категорията Продуктов дизайн.

Zeekr 007, който все още не се предлага на европейския пазар, е създаден от дизайн екипа на китайската марка в Global Geely Design Center в Гьотеборг, Швеция, под управлението на Стефан Силаф, който се причисли към екипа на колоса Geely Holding след сполучлива история в марки като Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen Group, а от 2015 година пое и дизайна на Bentley Motors.

" Спечелването на премията Red Dot е нещо, от което сме извънредно горди ", споделя Силаф. " Това демонстрира, че упоритият труд и отдаденост на нашия екип е убедил интернационалното жури на Red Dot в изключителното качество и дизайн на Zeekr 007. За нас е чест да бъдем приети на световната сцена ".

" В основата на философията на Zeekr е дизайнерският метод, насочен към клиентите, който включва освен образна грациозност, само че и прагматични и интелигентни решения, които дават отговор на условията на потребителите ", споделят от китайския производител на високотехнологични напълно електрически коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР