Volkswagen обяви, че бразилското подразделение на компанията ще представи нов концептуален пикап

...
Volkswagen обяви, че бразилското
подразделение на компанията ще
представи нов концептуален пикап
Коментари Харесай

Volkswagen с нов пикап в Бразилия

Volkswagen разгласи, че бразилското подразделение на компанията ще представи нов концептуален пикап по време на интернационалното ревю в Сао Пауло на 6 ноември.

За момента, от Volkswagen не споделят много подробности за новата идея, като коментират, че той ще комбинира свързаност с околния свят и традиционно силните качества на типичните многоцелеви пикапи, трансформирайки я в удобно решение и за приложимост в градска среда.

Друга забавна линия на концептуалната разработка, върху която обръщат внимание от Volkswagen, визира товарното й поделение, за която от компанията разясняват, че ще предложи спомагателна гъвкавост благодарение на модулната конструкция на пода.

Подобно на Tiguan, концептуалният пикап на Volkswagen, оборудван със система за задвижване на четирите колела, е развит на базата на модулната платформа MQB, а като габарити е позициониран под Amarok.

От Volkswagen анонсират също по този начин, че концептуалният пикап ще бъде пуснат в серийно произвеждане за бразилския пазар, като крайната му версия ще се отличава минимално от концептуалната.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР