Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение за спекулациите около

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение за спекулациите около
Коментари Харесай

Юрген Клоп за Дарвин Нунес: Много е трудно за един млад мъж

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп изрази мнение за спекулациите към нападателя на отбора Дарвин Нунес. Немският експерт разяснява, че уругвайският национал се намира в неприятен миг от своята кариера и всички в отбора се пробват да му оказват помощ.

Нунес загуби титулярното си място в отбора на " алените ", а в последните си единадесет мача няма нито един гол за мърсисайдци. Това докара до съществено неодобрение от страна на почитателите и безчет рецензии към него.

Спекулациите за бъдещето на Нунес започнаха незабавно, откакто футболистът реши да изтрие всички свои фотоси с екипа на Ливърпул след следващия залп по негов адрес от почитателите на " алените ".

" Няма спекулации. Аз не знам нищо, само че към този момент не съм замесен в процесите. Просто това е обстановката, в която се намираме. Дарвин несъмнено не е благополучен от пропуснатия късмет. Той нямаше шанс в толкоз доста обстановки. Прави всичко както би трябвало, само че по-късно топката просто не влиза ", показа Клоп.

" Много е мъчно за един млад мъж, в действителност е доста мъчно. Той знае какви са упованията към него, самият той също има огромни упования към себе си, само че просто би трябвало да преминеш през всичко това. Няма друга опция, с изключение на да премине. Именно той прави тъкмо това сега. Опитваме се да му помогнем с всичко, с което можем, само че в последна сметка той би трябвало самичък да премине през всичко това. Това е част от кариерата на всеки футболист ", добави още немският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР