Волейболният шампион на България Нефтохимик 2010 Бургас анонсира трансфера на

...
Волейболният шампион на България Нефтохимик 2010 Бургас анонсира трансфера на
Коментари Харесай

Бранимир Грозданов се завърна у нас и подписа с тима на Нефтохимик 2010 Бургас

Волейболният първенец на България Нефтохимик 2010 Бургас анонсира прехвърлянето на 29-годишният посрещач Бранимир Грозданов.

Това поставя завършек на 11-е години, в които Грозданов игра за разнообразни тимове, последният от които беше Бени Яш в ОАЕ.

За последно състезателят, който се подвизава на поста посрещач, беше в България през сезон 2012/23, когато носи екипа на ЦСКА.

" 198-сантиметровият посрещач Грозданов е вицешампион с националния отбор на България от първите Европейски игри в Баку през 2015 година, когато в състава е и центърът на „ нефтохимиците “ Венци Рагин. 29-годишният Грозданов, който стартира кариерата си при мъжете в ЦСКА, е и първенец на ОАЕ с Ал Насър за 2021 година. Да пожелаем здраве и доста титли с Нефтохимик 2010 на Бранимир Грозданов ", написаха от ВК Нефтохимик 2010 Бургас.

Припомняме ви, че през вчерашния ден Нефтохимик 2010 отпадна от Шампионската лига, само че все пак ще продължи да играе в Европа във втория по мощ шампионат за Купата на европейската конфедерация. Съперник на волейболистите на Атанас Петров във етапа на 1/16-финалите ще бъде турският Аркас.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР