Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик допусна третото си поредно

...
Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик допусна третото си поредно
Коментари Харесай

Хебър се бори до поселдно, но допусна трета поредна загуба в Шампионската лига

Волейболният първенец на България Хебър Пазарджик позволи третото си следващо проваляне от старта на груповата фаза на Шампионската лига, откакто отстъпи с 2:3 (19:25, 20:25, 25:19, 25:15, 7:15) вкъщи на турския Халкбанк Анкара.

Пред 1200 фенове в зала " Васил Левски " " тигрите " демонстрираха страхотна борбеност и откакто изгубиха първите два гейма съумяха да се върнат в борбата, спечелвайки идващите две елементи, само че не съумяха да употребяват набраната инерция и изгубиха в тайбрека, а с това и срещата.

Двубоят в Пазарджик стартира равностойно, само че в средата на първите два гейма домакините позволиха спадове в играта си и това разреши на гостите от Турция, водени от звездата си Нимир Абдел-Азиз, да си обезпечат стабилен задатък в резултата.



В третия и четвъртия гейм обаче тимът на Хебър усъвършенства осъществяването си на сервис и откри метод за противопоставяне против Нимир, което неизбежно даде резултат и след 25:19 и 25:15 българският отбор вкара срещата в тайбрек.

За страдание, решителният пети гейм стартира кошмарно за момчетата на Камило Плачи, които изостанаха с 0:5 и до края по този начин и не съумяха да заличат пасива си и в последна сметка успеха отиде при тима на Халкбанк Анкара.

Най-резултатаен за спечелилите, несъмнено, стана Нимир Абдел-Азиз със своите 23 точки, до момента в който за отбора на Хебър опитният Тодор Алексиев приключи с 18 пункта.

В класирането след първите три кръга три тима са с актив от по две победи и една загуба - полския Варта, немския Берлин Ресайклинг Волейс и турския Халкбанк, до момента в който българският отличник Хебър Пазарджик е на дъното с три провали.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР