Волейболистите на Левски София продължават на полуфинали в първенството на

...
Волейболистите на Левски София продължават на полуфинали в първенството на
Коментари Харесай

Венислав Антов: Играхме като отбор и се раздавахме за всяка топка

Волейболистите на Левски София не престават на полуфинали в шампионата на efbet Супер Волей, откакто надиграха Монтана с 3:1 (20:25, 25:20, 25:22, 25:16) във втория четвъртфинален мач сред двата отбора в зала „ Младост “. Така „ сините “ завоюваха серията с 2:0 победи.

Топреализаторът на Левски Венислав Антов съобщи пред BGvolleyball.com, че отборният дух е бил основен за триумфа, макар позволените неточности изначало.

" Мисля, че се справихме сносно. Беше ясно, че мачът в Монтана ще бъде по-тежък от този в София. Загубихме първия гейм, само че успяхме да се върнем в мача и да затворим серията. "

" Със сигурност не е имало подценяване. Играхме много нервно в първия гейм, направихме много непредизвикани неточности и тимът на Монтана се възползва от това. Играхме добре в посрещане и на блок, сигурно в София изпълнявахме по-добър сервис. Мисля, че най-важното беше, че играхме дружно като тим и се раздавахме за всяка топка ", добави младият играч.

" Завършихме втори през постоянния сезон, а в този момент спечелихме четвъртфинала в два мача, мисля, че играхме добър волейбол. Удовлетворен съм от представянето ни като тим. Относно самостоятелното ми показване съм удовлетворен, само че има още доста върху какво да работя. "
 Левски обърна Монтана и е на полуфинал в НВЛ Левски обърна Монтана и е на полуфинал в НВЛ
" Хебър са любимци за продобиване на шампионата. Ще дадем всичко от себе си. Смятам, че ще се получи забавна полуфинална серия ", сподели най-после Антов.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР