Реал Мадрид е финал на Шампионската лига, където ще се

...
Реал Мадрид е финал на Шампионската лига, където ще се
Коментари Харесай

Реал Мадрид е финал на Шампионската лига

" Реал Мадрид " е край на Шампионската лига, където ще се изправи срещу " Борусия " (Дортмунд).

В полуфинала " Байерн Мюнхен " водеше на " Реал Мадрид " до 88-ата минута, само че с два гола на резервата Хоселу, маркирани в рамките на три минути, домакините направиха необикновен поврат за 2:1. Така Реал ще спори за своя възможен 15-и трофей в най-хубавия шампионат във финала на 1 юни на стадион „ Уембли “ в Лондон. 

В състава на " Реал " след изтърпяно наказване се завърна Дани Карвахал, а в центъра на отбраната на " Байерн " стартира Матайс де Лихт на мястото на кореец Ким.

Първата рискова обстановка пред една от двете порти бе в интерес на " Байерн ", като Серж Гнабри направи чудесно прекъсване в наказателното поле, само че стреля неопределено около левия дирек на вратата на Андрий Лунин.

В 13-ата минута Винисиус Жуниор пропусна ужасно състояние, като след изострен удар топката се отби в десния дирек, а добавката на Родриго бе избавена от Мануел Нойер.

В средата на първото полувреме Гнабри от баварците получи травма и бе наложително заменен от Алфонсо Дейвис.

Второто полувреме стартира със ужасно включване в офанзива на Алфонсо Дейвис от гостите, чийто удар рикошира в бранител и мина на сантиметри от десния дирек.

В 68-ата минута Хари Кейн подаде на Алфонсо Дейвис, който влезе отляво и с десния крайник изстреля същински снаряд в левия ъгъл на Андрий Лунин – 1:0 за гостите!

Три минути по-късно " Реал Мадрид " изравни, като Начо насочи удар, рикоширал в крайник на бранител на " Байерн " и влетял в мрежата зад Нойер. Попадението обаче бе анулирано от полския арбитър Шимон Марчиняк, който видя на камерите нарушаване на Начо против Йозуа Кимих.

В 88-ата минута Реал се върна в мача от нищото. Родриго стреля остро към вратата, само че право в тялото на безупречния до този миг Нойер, който изпусна топката и притичалият Хоселу я вкара за 1:1.

Този гол даде криле на " Реал ", като незабавно по-късно удар на Диас бе блокиран от Ерик Дайър.

В първата минута на добавеното време Антонио Рюдигер получи топката и подаде на Хоселу, който я засече във вратата за 2:1. Голът не бе приет първоначално поради засада, само че след обзор на системата за видео асистенция на съдиите (ВАР) попадението бе възобновено.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР