Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам посочи Зинедин Зидан за

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам посочи Зинедин Зидан за
Коментари Харесай

Белингам: Лудост! Трудно ми е да повярвам какво се случи

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам уточни Зинедин Зидан за собствен идол и се надява да повтори това, което стори французинът във финала в Шампионска лига през 2001 година, когато изведе Реал до трофея с удивителен гол против Байер Леверкузен.

Реал победи Байерн Мюнхен с 2:1 в реванша от полуфиналите в Шампионска лига и с общ резултат 4:3 се класира за финала против Борусия Дортмунд на 1 юни на " Уембли ".
 Зашеметяващ поврат на Реал (Мадрид) прати
Зашеметяващ поврат на Реал (Мадрид) прати " кралете " на край в Шампионска лига!

Вижте детайлности

" Зидан е моят образец. Наистина бих желал да повторя това, което той направи за Реал Мадрид в първия му край. Много съм благополучен. Семейството ми гледаше този мач от трибуните и това направи усета на успеха още по-сладък. Първият ми край в Шампионската лига с Реал Мадрид ще бъде доста прочувствен. Това е полуда! Невъзможно за поверие! Може би това е единственият метод да се случи. Моят първи край. В Англия против Борусия. Трябва да им отдадем дължимото - заслужаваха този край.

Ще бъде прелестно да се забележим със остарели другари. Мисля, че е по-добре да оставя телефона си изключен до на следващия ден сутринта ", сподели Белингам, представен от пресслужбата на УЕФА.

" Това е сбъдната фантазия. Едно от момчетата просто попита: " Ако ти бях споделил това по време на предсезонната подготовка, щеше ли да ми повярваш? " Честно казано, евентуално нямаше да допускам, просто тъй като като дете постоянно си мислиш, че просто ще играеш, а когато стигнеш тук, не можеш да повярваш. Малко съм прочувствен и към момента съм в потрес. Явно ще ми отнеме цяла вечер, с цел да осъзная това. Съдбата на този мач беше предопределена от нашия темперамент. Често излиза на напред във времето този сезон. Имаме доста способни и надарени играчи, само че в такива мачове, когато наподобява, че сме пред загуба, запасите също се демонстрират добре, влизат и си правят работата съвършено, с помощта на което ние печелим ", разяснява още Белингам.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР