Бившият спортен директор на Барселона Ерик Абидал изрази мнението си

...
Бившият спортен директор на Барселона Ерик Абидал изрази мнението си
Коментари Харесай

Ерик Абидал за Шави: Само той и ръководството знаят за какво са си говорили

Бившият състезателен шеф на Барселона Ерик Абидал изрази мнението си по отношение на решението на испанския клуб да се раздели с наставника си, Шави Ернандес.

" Не съм в клуба, тъй че не знам нищо за решенията, които се вземат. Шави неотдавна сподели, че ще напусне в края на сезона, след което промени решението си, тъй като може би е видял капацитета на тима. Само той и хората в клуба знаят защо са си говорили. Сега управлението взе друго решение, друго от треньорското. Само бъдещето ще покаже дали е било положително или неприятно. Той свърши страхотна работа като треньор, макар че не беше елементарно ", разяснява Абидал, представен от вестник Марка.

В края на месец януари Шави съобщи, че ще напусне " каталунците " след финала на акцията. Въпреки това през април страните оповестиха, че са съумели да се договорят да продължат взаимната си работа. На 24 май Барселона въпреки всичко заяви за оставката на мениджъра си. Шави счита, че решението за оставката е взето от ръководителите на тима.

Шави е отпред на Барселона от ноември 2021 година. През сезон 2022-23 каталунският гранд завоюва шампионата на Испания и стана притежател на Суперкупата на страната. Абидал пък игра за Барса в интервала 2007-2013 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР