Волейболистите на Дунав (Русе) надиграха като гости Град (Белоградчик) след

...
Волейболистите на Дунав (Русе) надиграха като гости Град (Белоградчик) след
Коментари Харесай

Дани Милушев: Играчите, на които дадох шанс, не го оправдаха

Волейболистите на Дунав (Русе) надиграха като посетители Град (Белоградчик) след петгеймова борба с 3:2 гейма в мач от 3-ия кръг на шампионата за Купата на България при мъжете. Старши треньорът на русенци Дани Милушев изрази своето незадоволство от играта на състезатели, на които е дал късмет за изява, а ето още какво сподели той за BGvolleyball.com след трагичния триумф:

" Получи се известна доза подценяване в този мач. Не става въпрос за тактически, или механически осъществявания, които да ни попречват. Става въпрос, че когато излезеш против слаб противник, не би трябвало да има разпределяне, а да се излиза с нужната мотивация, както нормално. Срещу Град дадох късмет за изява на тези състезатели, които играха по-малко до момента, само че те не оправдаха доверието. Не чаках да покажат по-слаба игра против подобен противник, който е дори в средата на таблицата във Висшата лига ".

" В петия гейм върнах главния състав, само че отново имаше драма. Домакините бяха набрали инерция, мъчно е да бъдат спрени, когато един подобен тим си повярва. Със мощна религия всичко се реализира и за малко можеха да ни преборят и да победят един надалеч по-качествен противник. Най-важното е, че успяхме да се съберем във значимия миг и да победим. Но с тази игра може да стъпим изкривено в най-неподходящия миг, ще се опитаме да работим в тази тенденция. Първи сме във втората група от Суперлигата, само че не го демонстрираме, че сме водачи, а вършим драми с някакъв криво-ляво тим. На игрището би трябвало да демонстрираш капацитета си и да приключваш изрично ".

" Не съм сърдит от резултата, а от това, че хората, на които разчитах да изиграят мача, не съумяха. Ядосан съм, че не демонстрират, че имат желанието и мотивацията да се борят с главния състав. За да заслужиш място, би трябвало да покажеш че си по –добър от конкуренцията. Получи се по този начин, че не мога да разгадавам на 12 индивида, а би трябвало да разгадавам на шест ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР