Вокалистката на Слави Трифонов, която преди броени дни обяви, че

...
Вокалистката на Слави Трифонов, която преди броени дни обяви, че
Коментари Харесай

Вокалистката на Слави ражда през април

Вокалистката на Слави Трифонов, която преди броени дни разгласи, че е предходна под венчилото, ще става майка. Благоевградчанката чака своята първородна дъщеричка през април.
" Много съм благополучен за щерка си ", признава бащата на булката отец Петър Стефанов.

Фамилията на Лилия е тясно обвързвана с църквата. Баща й е духовник в благоевградския храм " Въведение Богородично ", а майка й Аделина е секретар на църковната канцелария. Именно в храма, в който служи татко й, Лили и депутатът Станислав Балабанов се вричат във безконечна честност.

Венчавката се състои на 12 декември в извънредно стеснен фамилен кръг, а младоженците пазят в загадка близо месец новината за женитбата си.
свързани новини19052на 11.01.2022
Красивата певица чака момиченце. " Заради пандемията не сме правили огромна женитба, в църквата бяхме единствено най-близките - младоженците, кумовете им - другата ми щерка Марти и брачният партньор й Борислав, родителите на Станислав, които пристигнаха от Пловдив, и аз. Дори брачната половинка ми Ади не беше, тъй като й се наложи да постъпи в болница ", споделя бащата на булката.

Младоженците живеят дружно от 3 година Запознават се около работата си. Лилия е беквокалистка в " Ку-Ку бенд ", а Станислав работил като кореспондент в малкия екран на Слави Трифонов. Отец Петър признава, че значително се постанова да избързат със сватбата поради бременността на Лили.

Бебето, което се чака да се появи на бял свят през април, ще наложи нови рокади в " Ку-Ку бенд ". Лилия сигурно ще би трябвало да си вземе отмора от шоуто и известно време няма да пее дружно с сътрудниците си, написа " Хотарена ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР