Vogue направи класация за най-гледаните колекции от пролетта на 2018.Най-доброто

...
Vogue направи класация за най-гледаните колекции от пролетта на 2018.Най-доброто
Коментари Харесай

Топ 10 най-гледани колекции от пролетта на 2018 на Vogue Runway

Vogue направи ранглиста за най-гледаните сбирки от пролетта на 2018.

Най-доброто място за пролетта на 2018 година е шоуто на Сан Лоран на Антъни Вакарело в Трокадеро на Париж, от Сена до Айфеловата кула. Участниците бяха призовани да дойдат освен в точния момент, само че и по-рано, тъй като презентацията щеше да стартира неотложно в 20:00 часа.

Няколко минути след часа, Лени Кравиц потегли към предната седалка и светлините на Айфел започнаха да мигат. Производителите на шоуто и мениджърите на "Кулата " работеха в тандем, а монтажът, в който се гледаше в шоуто на Вакарело, беше почетен знак за Пиер Берже, който умря предишния месец и беше предприемачът на креативния талант на YSL.

Tази мода може и да не е толкоз неприятна, колкото постоянно е била. Джани Версаче беше погубен преди 20 години през август; Приветствието на Донатела към починалия ѝ брат възкръсна и изглади шлагерите на пистата от сбирките, които сътвори при започване на 90-те, и - изненада - те изглеждаха напълно съответстващи.

Cindy Crawford et al. изглеждаха сензационно, когато се впуснаха с Донатела. Несъмнено това беше сезонът на Крауфорд за 16-годишната ѝ щерка Кая Гербер. Все отново, моделирането не би трябвало да е просто игра на младеж.

Вижте топ 10-те най-гледани пролетни 2018 сбирки на Vogue Runway ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР