Военното училище в Долна митрополия е много важно. Това не

...
Военното училище в Долна митрополия е много важно. Това не
Коментари Харесай

Премиерът: Най се лъже на избори и след лов

" Военното учебно заведение в Долна митрополия е доста значимо. Това не е PR за мен, тук с президента действахме дружно ", разяснява министър председателят Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по bTV. " Даже през вчерашния ден се чухме с президента Радев, тъй като е значимо там да се образоват водачите ни ", добави министър-председателя. 

" Българска социалистическа партия постоянно ми прави сметка за всичко, с какво пътувам, къде вървя, какво върша, а за Радев нищо не споделят. Та да запитвам по тяхната логичност би трябвало ли и Радев да излезне отпуск. Аз президента го почитам, нека и той ме почита ", разяснява още министър председателят. 

" УНСС построили постройка. Не инцидентно като чувам хората, чувам Влади Горанов, че това не е наша работа и не е редно да им се дават пари. В същото време обаче от ВУЗ-а споделят, ами издигната е към този момент и както в множеството случаи почнато-недовършено. Но аз ви поучавам да се направи едно следствие и съм изпратил там Държавния-финансов надзор също да ревизира ", разяснява Борисов във връзка отпуснатите средства на УНСС. Не желая да излиза, че този ректор ми е другар, тъй като не е по този начин, това е работно отношение, направих превеждането на парите поради студентите. 

" Нашата цел в Европа е да отстояваме българската позиция, по тази причина са ни нужни евродепутати. ГЕРБ твърдо ще бъде част от ЕНП, ние там сме за образец ", сподели министър председателят във връзка с евроизборите. 

" Много ме ядосват двуличниците, те се молят да стоят в Европейски Съюз, молят се, молят се, а след това ми приказват зад тила, плюят ме. И това доста ме ядосва ", разяснява още Борисов. 

" Европа постоянно е била дясна и прогнозируема и мисля, че по този начин ще бъде ", приключи министър председателят и добави: " Най се лъже на избори и след лов ".

" Няма съображение да депозирам оставка преди или след европейските избори ", сподели на финала премиера.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР