Военнослужещи от Сухопътните войски унищожиха невзривен боеприпас, открит край град

...
Военнослужещи от Сухопътните войски унищожиха невзривен боеприпас, открит край град
Коментари Харесай

Сухопътни войски унищожиха невзривен боеприпас край Крън

Военнослужещи от Сухопътните войски унищожиха невзривен арсенал, открит край град Крън през днешния ден, оповестиха от МО.

Формированиeто за преодоляване на следствията от бедствия за заличаване на невзривени муниции от батальона за отбрана на силите от състава на 2-ра механизирана бригада – Стара Загора е работила под управлението на капитан Йордан Йорданов.
 ЕМКО: Не сме изнасяли муниции за Украйна, Борисов и ВКП мълчат за терористичния акт против 3-ма български жители ЕМКО: Не сме изнасяли муниции за Украйна, Борисов и ВКП мълчат за терористичния акт против 3-ма български жители
Твърденията, че унищожените от терористичния акт в Чехия през 2014 година муниции са били предопределени за реекспорт от ЕМКО за Украйна...

Военнослужещите унищожиха невзривен 122 мм корозирал артилерийски снаряд с взривател, открит по-рано край град Крън, област Стара Загора. Военнослужещите са работили на съображение искане от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и по заповед на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР