Военно-апелативният съд потвърди най-тежките мерки за неотклонение на двамата мъже,

...
Военно-апелативният съд потвърди най-тежките мерки за неотклонение на двамата мъже,
Коментари Харесай

Лекарката, обвинена в трафик на мигранти: Не познавам втория мъж, никога не съм вземала наркотици


Военно-апелативният съд удостовери най-тежките ограничения за неотклонение на двамата мъже, арестувани дружно с бременна лекарка за транспорт на четирима незаконни сирийци този месец.

“Радвам се, че някой се сети, че монетата има 2 страни. Страшно съм възмутена “. Така стартира диалогът ни с Ирена Персенска - упрекната в трафик на мигранти. Бременната в седмия месец жена споделя, че няма общо със случая, при който тя е хваната да кара кола с четирима незаконни сирийци, само че познава част от арестуваните.

„ Познавам хора от село Труд - незадълбочено. Това момче Георги персонално не го познавам. Само по физиономия се знаем. Знам, че той има престъпни прояви.

Доктор Персенска отхвърля и изказванията на вътрешния министър, че е разследвана за каране под въздействието на опиати.

„ Никога не съм употребявала. Доброволно направих тест. Всички индикатори са негативни. Готова съм да дам кръв и във ВМА. Винаги по всяко едно време “, споделя тя.

Лекарката, която сега е под парична гаранция, се закани, че ще търси правата си в съда.

Тя добавя, че не се усеща добре и че не е знаела напрежението да какво води.

Междувременно съдът остави под стража мъжа, с който доктор Персенска живее на фамилни начала и съгласно обвиняването е карал пилотна кола.

Вторият, оставен в ареста, е млад мъж, който твърди, че военният го е принуждавал да взе участие в схемата.

„ Това е по негови думи. Дали това в действителност се е случило, ще се открива занапред. Досъдебното произвеждане е още в начален стадий, ще се открива от прокурорите “, разяснява адв. Иван Цветков, бранител на арестувания Георги Божиков.

„ И аз слушам от разнообразни места, че дамата е позната на органите на реда, както и другият обвинен – ефрейторът, поради едно разпореждане за преустановяване на досъдебно произвеждане против него по отношение на принуждение “, изясни още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР