Военният провал на Русия е вече факт. Оценяваме на 500

...
Военният провал на Русия е вече факт. Оценяваме на 500
Коментари Харесай

Френски министър: Сто и петдесет хиляди руски войници са загинали във войната

" Военният неуспех на Русия е към този момент факт. Оценяваме на 500 000 съветските военни загуби, включително 150 000 починали ", сподели Сежурне. " И за какво е всичко това? Отговорът е от две думи: за нищо ", добави той.

Френските данни се разграничават малко от информацията на украинския президент Володимир Зеленски, който сподели през февруари, че Русия е изгубила 180 000 бойци. Англия счита, че към 450 000 съветски военни са били убити или ранени в Украйна.

Москва не дава никаква информация за жертвите в своите редици. Украинската войска, която също не оповестява такива данни, е в отбранителна позиция след неуспеха на огромната ѝ контраатака предишното лято, отбелязва Агенция Франс Прес. Русия взе самодейността, изправена против зложелател, който изпитва усложнения да набере нови бойци в редиците си се сблъсква с казуса със забавената военна помощ от Запада, прибавя организацията. Подновяването на американската военна помощ след одобряването в края на април на проект за 61 милиарда $ за Украйна, се чака да разреши на Киев да консолидира силите си и да се опита да стабилизира ситуацията на фронта, изключително към източните градове Часов Яр и Авдеевка, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР