Военният министър Тодор Тагарев объркал певицата Росица Кирилова със зам.-председателя

...
Военният министър Тодор Тагарев объркал певицата Росица Кирилова със зам.-председателя
Коментари Харесай

Тагарев объркал певицата Росица Кирилова със зам.-шефа на НС Росица Кирова

Военният министър Тодор Тагарев объркал певицата Росица Кирилова със зам.-председателя на Народното събрание Росица Кирова. Това е записано на ръка на поканата, изпратена за Богоявленския водосвет. Въпреки грешката в името й Кирова взе присъединяване в ритуала в събота в София.
Грешката провокира присмехулни мнения в обществените мрежи и уеб сайтове. " Тя - боса по асфалта, той - необут в живота, at all ", " Какво му пука на посолството, те що народ изтрепаха поради една епруветка с вода, па тая Роси па оная Роси доста значимо ", " Сега е ясно за какво скачат на Русия - тия не знаят на кой свят са ", " При първата смяна същите хора ще чакат на Орлов мост с погача в ръце новите освободители ", написаха читатели.
ДУМА напомня, че неналичието на предложения за депутатите да вземат участие във водоствета на Йрдановден провокира скандал. Първо ръководителят на Народно събрание Росен Желязков от Виетнам смъмри Тагарев, а след него и водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски прикани военния министър да бъде мъж и да поеме персонално отговорност за гафа.
Първоначално от МО обявиха, че протоколът е спазен, само че по-късно стана ясно, че специалист в министерството на Тагарев подава оставка поради неизпратените предложения до депутатите за Богоявленския водосвет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР