Военни действия избухнаха между Армения и Азербайджан. Горещата точка е

...
Военни действия избухнаха между Армения и Азербайджан. Горещата точка е
Коментари Харесай

Избухнаха военни действия между Армения и Азербайджан

Военни дейности избухнаха сред Армения и Азербайджан. Горещата точка е Нагорни Карабах, по границата сред двете страни. И двете се упрекват взаимно за огъня.

Последно сражения се водеха през лятото, а също и през 2016 година Нагорни Карабах е противоречива територия след разпада на Съюз на съветските социалистически републики.

Генералната прокуратура на Азербайджан заяви, че шест цивилни са ранени вследствие на обстрел от арменска страна. Според министерството са ранени жителите на Тертерския, Дашкесанския, Физулинския и Агдамския региони и прилежащите към територията на Нагорни Карабах.

„ Ранените са приети в болница “, се споделя в известието. " Ние също оповестяваме с надълбоко страдание, че вследствие на провокацията на врага има жертви измежду цивилното население и военния личен състав ", написа още там.

Подчертава се, че понастоящем прокурорите правят всички вероятни проверяващи дейности в бойни условия, в това число подобаващи експертизи за определяне на тежестта на пострадванията, както и вредите по гражданската инфраструктура.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР