БНТ показа кадрите от видеохранителна камера на автомивката, до която

...
БНТ показа кадрите от видеохранителна камера на автомивката, до която
Коментари Харесай

БНТ показа натоварен трафик и прелитащия за секунда джип на НСО точно преди катастрофата

Българска национална телевизия сподели фрагментите от видеохранителна камера на автомивката, до която се случи трагичната злополука край Аксаково. На фрагментите, които демонстрират придвижването по пътя метри преди злополуката, се виждат единствено гумите на преминаващите коли. Вижда се, че джипът на НСО се движи доста по-бързо от останалите коли, а трафикът е претрупан в час пик, което слага под въпрос версията, че водач би направил опит да се включи в придвижването от път без преимущество без да е спрял, да се е огледал и да е изчакал подобаваща опция.

Моменти след прелитането на джипа на НСО се чува звуковата сигнализация директно преди удара.

Камен Бойчев е очевидец на случая. Разказва, че в резултат на жестокия удар цивилната кола е била смазана, а вратата от страната на водача - блокирана:

„ Тук изкарахме един кози крайник, да отворим вратите. Там вътре имаше мъж и жена. Дойдоха пожарната, пристигнаха Бърза помощ. Виждаме, че имат по-големи такива машини, ножици, посредством тяхната помощ към този момент тук събраха се доста от органите на реда и с тяхната помощ тогава изкарахме “, изясни той пред Българска национална телевизия.

Шофьорът от втората кола издъхва на място, макар че и досега на Facebook страницата на „ Продължаваме промяната “ стои подвеждащото известие „ има потърпевши “.

Пиарът на Кирип Петков Найо Тицин също в началото не загатна жертви и качи фотография от мястото на нещастието, на която колата към момента не е отворена и се вижда заклещеното тяло на убития лидер.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР