Водолази и днес не откриха 12-годишния Александър във водите на

...
Водолази и днес не откриха 12-годишния Александър във водите на
Коментари Харесай

Водолазите не откриха малкия Александър

Водолази и през днешния ден не откриха 12-годишния Александър във водите на езерата край пернишкия квартал " Калкас ", заяви на Българска телеграфна агенция кметът на региона Надка Павлова. Вчера са били претърсени четири водоема, през днешния ден - още три. Няма повече езера в кв. " Калкас ", сподели Павлова.

Претърсването им стартира по съмнение, че момчето, тъй като обича вода, мож да е попаднало там. Освен това Александър е издирван и в изоставени постройки в квартала, и в околните гори. Кв. " Калкас " е ситуиран в подножието на Голо бърдо.



Продължават да идват доброволци, които се причисляват в издирването на Александър.

Периметърът на търсене през днешния ден е надхвърлил 20 км, споделиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник. Отново в него са включени всички чиновници от пернишката дирекция, пожарникари, представители на Столична дирекция на вътрешните работи, жандармерия, планински спасители и доброволци. Броят на хората, участващи в акцията в планината, през днешния ден е още по-голям, уточни представителят на ОДМВР - Перник Венцислав Алексов.  



Александър Цветанов изчезна на 11 ноември следобяд при разходка в локалната планина Голо бърдо. Оттогава издирването му не е спирало.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР