Водевилът, който укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков разиграва,

...
Водевилът, който укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков разиграва,
Коментари Харесай

Водевилът продължава. Божков с нови смс-и

Водевилът, който укриващият се в Дубай обвинен Васил Божков разиграва, продължи през днешния ден с писък против прокуратурата и смс против Борисов. Хазартният необут опитва да захапе премиера, пускайки във фейсбук  на рождения му ден нов чат, за който твърди, че е с Борисов.

 

Божков, който ужили хазната със 700 млн. лева, е написал дълъг пост, в който твърди, че пети месец някой не разрешавал на юристите му да го пазят. Нападките против прокуратурата са илюстрирани с чат, който би трябвало да остави усещането, че Божков е поздравил Борисов за рождения му ден и на 13 юни 2018 година „ PS: За развлечение: Ч.Р.Д., ББ! Пак. ”, приключва писанието на обвинения в 18 от най-тежките закононарушения олигарх. Така Божков направи директна отпратка към вчерашния удар по премира от острието на медийната машина на умните и красивите - уеб страницата „ Биволъ ”. Той пусна явно инсталиран запис на муден глас, напомнящ този на Борисов, който приказва за КФН, къщи за посетители, „ Еврохолд ”. В същото време самият министър-председател показа на Facebook страницата си видео на фона на песента на Ъпсурт „ 3 в 1 “ с фрагменти, инсталирани върху истинския клип на парчето и с пост „ Забавляваме се “. Най-вероятно като подигравателен отговор на новата офанзива по него с инсталирани записи.

Двата удара демонстрират безупречната съгласуваност на олигарсите с обвинявания от Дубай до София. И са знак до каква степен може да стигне отмъщението на Черепа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР