Водещият на CNN Фарийд Закария твърди в ново интервю, че

...
Водещият на CNN Фарийд Закария твърди в ново интервю, че
Коментари Харесай

Закария от CNN казва, че Байдън трябва да „научи нещо от Тръмп“ и да приеме неговите гранични политики, да реформира законите за убежище

Водещият на CNN Фарийд Закария твърди в ново изявление, че някои от граничните политики на някогашния президент Тръмп бяха обективно верни и предизвестиха, че актуалните правила за даване на леговище се употребяват от картели.

" Това е мястото, където Байдън би трябвало да научи нещо от Тръмп ", сподели Закария тази седмица в PBS' „ Линия на пукотевица “, отбелязвайки, че даже да е бил осуетен от съдилища, напъните на Тръмп сами по себе си са били вдъхновяващи за американците.

„ Така че цялата система е разрушена “, сподели Закария за актуалния развой на даване на леговище. „ И Байдън би трябвало да се изправи пред това и да каже, знаете ли, „ Ще би трябвало да реформираме цялата система. “

„ Бих желал той да направи нещо доста по-екстремно, като да вземем за пример, „ Старата система за леговище е мъртва. Никой не влиза през този развой, би трябвало да кандидатствате от вашата страна “, добави той.

Говори водещият на CNN. на „ Firing Line. “ (PBS)

След като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР