Водещата Зейнеб Маджурова е сред най-активните дарители на пострадалата от

...
Водещата Зейнеб Маджурова е сред най-активните дарители на пострадалата от
Коментари Харесай

Зейнеб плаче за Турция и страда от хорската злоба

Водещата Зейнеб Маджурова е измежду най-активните донори на потърпевшата от опустошително земетресение прилежаща Турция. Телевизионерката претърпява персонално случилото се, тъй като самата тя е с турски генезис и има доста другари в страната, които са наранени от случилото се.

" Плача всеки ден. Дори не знам по какъв начин да опиша нещастието. Последното нещо, което същински ме раздруса, е новината за откритото и избавено бебе на 20 дни Карем, стояло под руините. Благодаря на Господ, че това се случи! Надявам се още на такива чудеса ", показа смутената Маджурова.
-->
От самото начало Зейнеб не просто изпраща есемеси в помощ, а координира и разнообразни начинания. С нейни другари провежда онлайн благотворителна ликвидация, а средствата ще заминат в помощ на потърпевшите.

" Можем малко да помогнем с одеяла, генератори, печки, палатки, дълготрайни артикули и молитва! Има отворени пунктове на Червения кръст в София, Пловдив, Варна ", приканва за помощ Зейнеб. Тя е огорчена, че даже в нещастието има хора, които намират време за кавги по тематиката. Така откакто в началото споделя номера на БЧК за дарения, нейни почитатели в обществените мрежи я засипват с отрицателни мнения за какво зове за помощ единствено за жертвите в Турция, само че не и в Сирия.

Зейнеб разкрива, че й е станало доста обидно от хорската завист, която е срещнала. Бившата водеща в " На кафе " признава, че точно поради това самата тя пази в цялостна загадка персоналния си живот. Маджурова е безапелационна, че ще продължи да търси разнообразни разновидности за помощ най-много на потърпевшите деца от земетресението и се надява и доста други хора да последват образеца й, написа " Марица ".

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР