Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на

...
Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на
Коментари Харесай

Етаргет България представя новата услуга Socia Display

Водещата програматик платформа у нас разгласи, че от началото на тази седмица стартира да предлага нова услуга за рекламни организации и крайни клиенти, която може автоматизирано да основава банери от изявления в обществените мрежи.

За първи път в България  ще бъде показана услугата Social Display  -, която сигурно ще бъде потребна за разнообразни бизнеси, които постоянно основават наличие за обществените мрежи Фейсбук, Linkedin, Twitter (следва и Instagram) и желаят да имат спомагателна видимост на своите послания от същото това наличие без спомагателни старания.

Христо Николински, шеф на Етаргет България показа:

„ Основното преимущество на Social Display е простотата на цялата система и в същото време нейнана успеваемост. След първичната връзка с Фейсбук страницата на рекламодателя, всичко се случва автоматизирано. Всяка нова обява ще бъде добавена към банер в границите на 1 час от публикуването в обществената мрежа. В същото време тази акция може да бъде ориентирана по същия метод, както общоприетите дисплейни акции в Програматик платформите: съгласно ползите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или съответното разположение на банерите.

Всичко, което се желае от вас е да “захранвате ” вашите обществени мрежи със фотоси, видеа, текстове, а ние постоянно да ги трансформираме в динамични банери със общоприети размери без никакви спомагателни старания от ваша страна.

Така евентуалните ви клиенти и заинтерсовани непрекъснато ще виждат нови банери онлайн без да се постанова вие непрекъснато да подавате актуализирани визии за задачата, както при общоприетите ни формати. ”

Ние сме заинтригувани! А в случай че вие желаете да разберете повече за Social Display, вижте по какъв начин работи той тук: https://www.social-display.eu/

За действителни образци с клиенти от чужбина с съответни цели и резултати, пишете на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР